Mamáknak babákról…

Babakocsi típusok – Melyiket válasszuk?

Rengeteg típus, zavarba ejtően sok, nagy eltérések az árban, színben, típusban… Mi alapján válasszunk? Mi a különbség? Segítünk kiigazodni!

2 funkciós

Két módon használható: mózesként újszülött kortól, sport módban pedig a nagyobbak tudják élvezni. A vázon megfordítható az ülés, így pici kortól a “nézelődős” korig kedvelt.

Kb. 15kg-os súlyig használható. Ára: 80.000 forint körül alakul

Multifunkciós

Drágább, de mindent tartalmaz. Megoldódik az autósülés, a mózeskosár, a sportkocsi is, mert ezeket mind tartalmazza egy ilyen szett.

Érdemes számolni egy kicsit, lehet, hogy érdemes ezzel a nagyobb összeggel megbarátkozni, mint fokozatosan vásárolni meg a különböző kocsikat, mert a végére egy sokkal nagyobb összeg jöhet ki. Ára: 100.000 forint körül alakul.

 

Travel system

A kicsik szeretnek az autóban aludni, elringatja őket az utazás. Ha nem akarunk velük ücsörögni, míg felébrednek, akkor érdemes ezt a típust választani, mert autós hordozó is járt hozzá, egy mozdulattal kivehető és indulásra kész.

A váz könnyű és általában egy kézzel összecsukható, így egyszerűbb bepakolni az autóba.

Másik nagy előnye a mély pakoló rész, így bevásárláshoz is ideális. Ára: 30.000-40.000 forint körül mozog

Sport babakocsi

Amikor gyermeked már tud ülni, jöhet az úgynevezett sportbabakocsi vagy esernyőkocsi. Jóval könnyebb a súlya, mint a többi kocsinak, ezért könnyebb vele a közlekedés.

Lépcsőn le-fel, autóba be-ki, ezek mind könnyebbek, ha sport babakocsit használunk, a legjobb választás a városi közlekedéshez. Ára: akár 11.000 forinttól elérhető

Tricikli babakocsi helyett

Nagyobbaknak való, kb.1,5 éves kortól ajánlott. Praktikus, mert nem kell külön babakocsit és motort/biciklit is magatokkal vinnetek. Ha elfárad a kicsi, átülhet az ülésbe.

A kisebbek számára lábtartó, karfa, is van a biciklinél, ez leszerelhető, hogy nagyobbacska korában már mehessen a teperés. Szórakoztató, biztonságos és kényelmes kombó. Ára: kb. 30.000 forinttól

Ebben a cikkben (babakocsik legfontosabb funkciói) összegyűjtöttük a babakocsi vásárlás gyakorlati szempontjait.

 

Válogass babakocsi kínálatunkból a BabyGolya-Shop.hu webáruházban!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 hozzászólás “Babakocsi típusok – Melyiket válasszuk?”