Mamáknak babákról…

Szoptató párna – Többet tud, mint gondolnád!

Első körben egy sokadrangú felszerelésnek gondolhatjuk, mert viszonylag új, legalábbis a most szülni készülő korosztály anyukájának valószínűleg nem volt ilyen párnája. Márpedig áldott állapotban általában az anyukánk a legfőbb tanácsadónk.

Azonban a szoptatópárnára nem érdemes felesleges kiegészítőként gondolni. Sok olyan anyuka van, aki az első terhességénél 2-3 sima párnát használt és később váltott a szoptatós párnára, nem véletlenül.

A szoptatós párna elősegíti a kényelmes testhelyzetet a különböző szoptatási pozícióknál, a baba pihenésénél és a még pocakos kismamák éjszakáit is megkönnyíti.

Várandósághoz:

Főleg az utolsó hetekben okoz gondot a kényelmes testhelyzet megtalálása.
A párnával könnyebben megtalálható a pihentető, tehermentesített póz fekve és ülve egyaránt, megtámaszthatja a hasat, lábat, derekat, ezzel megóv a kellemetlen derék- és hátfájdalmaktól, lábvizesedéstől is.

Az intim együttléteknél is használjuk bátran, segít kényelmes pózt találni.
Sok kismama számol be arról, hogy az utolsó hetekben csak a szoptatópárnával tudott aludni.

 

Szoptatáshoz:

A szoptatópárnával nem csak a kicsit helyezhetjük kényelembe, de magunkat is megóvhatjuk a kényelmetlenségektől. Legfőképpen a

 

gerincet, nyakat, karokat tehermentesíti szoptatás közben, ami nagyon fontos a nyugodt és békés etetés során.

Minél kényelmesebben helyezkedünk el, annál békésebben telnek a szopizás percei, órái. Egy lassabban szopizó babát sem válik kényelmetlenné etetni. Hiszen nem zsibbadsz, nem fáradsz, és a kényelem a tejtermelődésre is jótékony hatással van.

 

Pihenéshez, játékhoz, hasfájáshoz:

A babák nagyon szeretnek ebben a puha és körülölelő párnában szundítani etetés után. Hasfájás esetén helyettesítheti az alkaros ringatást, mert a töltőanyag visszasugározza a meleget, ami segít elmulasztani a kellemetlen perceket.

A későbbiekben játékhoz és aktív pihenésre is kiváló, ülésnél jól kitámaszt, fekvésnél mozgolódás közben a párnában található gyöngyök masszírozó hatást keltenek.

 

 

Szoptatós párnák nagy választékban a BabyGolya-Shop.hu webáruházban

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.