Mamáknak babákról…

Távol az otthontól – Mivel tudjuk megkönnyíteni a távollétet?

Nyaralás tervben van általában hosszabb-rövidebb távon minden családban. Nem is érdemes kihagyni pár nap kalandot, 3 hónapos kortól már semmiképpen sem.

Akárhova is indultok, legyen szó akár nagyszülőknél töltött napokról, hetekről, jó lehet egy kis segítség, hogy milyen eszközökkel tudjátok megkönnyíteni a saját és a kicsi napjait.

Most olyan termékeket ajánlunk, amik otthonra állandósulnak, de könnyen magunkkal vihetjük egy hosszabb távollétre is, hogy a kicsi ne érezze magát kellemetlenül, ne kelljen megszoknia új dolgokat, hiszen elég lesz neki a környezetváltozás is.

Utazó ágy:

Nagyon könnyen összecsukható és az autó csomagtartójában kényelmesen elfér. Nem jellemző, hogy a nyaralókban vagy a családtagoknál elfekvőben ott legyen egy ilyen ágy, ezért nem árt, ha olyan választasz, amit magaddal tudsz vinni. De ha csak az udvarra vinnéd ki, akkor sem lesz vele gondod.

Egy példa utazó ágy méretére:

kinyitva kb: 126*67*74 cm

összecsukva kb: 34*23*85 cm

Utazójáróka

Hasonló a helyzet az ágyhoz, könnyen össze és szét tudod nyitni, kevés helyet foglal és  általában hordozótáska is tartozik hozzá.

 

WC szűkítő

Ha már búcsúztok a bilitől akkor főleg érdemes mindig magatokkal vinni a WC szűkítőt, hisz amellett, hogy higiénikusabb, praktikusabb is és nem szakítja meg az átszokás folyamatát.

Itt tudsz válogatni.

Mondani sem kell, de azért nyomatékosítjuk, hogy a játékokat, kedvenc plüssöket, cumisüveget, evőtálakat, bejáratott cumit véletlenül se felejtsétek otthon, mert az nagyon kellemetlen perceket tud okozni.

Ha hosszabb útra indultok, javasoljuk a pelenkázótáskákat, melyek nagyon praktikusak és jó a kialakításuk, igazi segítséget nyújtanak egy gyors pelus cseréhez.

Válogass több mint 3000 termék közül a BabyGolya-Shop.hu webáruházban.

Miért nélkülözhetetlen a kenguru?

Azt már bizonyára tapasztaltátok vagy tapasztalni fogjátok, hogy babakocsival közlekedni igazán nagy kihívást tud jelenteni. A sok lépcső, küszöb, padka mintha egy […]

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.